Walvissen spotten Pacifische kust – 3 dagen

Varen op de Pacifische kust in de hoop de prachtige walvissen te aanschouwen in hun natuurlijke habitat. Dat is het doel van dit avontuur! Zo bijzonder is deze ervaring!
Walvissen spotten Pacifische kust - 3 dagen

Walvissen spotten Pacifische kust - 3 dagen

Welkom in de Pacifische Kust; een unieke ontmoeting met de grootste dieren op aarde!

Je staat op het punt een fantastische en avontuurlijke trip te maken! Realiseer je je dat? Je gaat namelijk varen op de Pacifische kust in de hoop de prachtige walvissen te aanschouwen in hun natuurlijke habitat. Dat is het doel van dit avontuur! Hoe bijzonder is deze ervaring! Vergeet niet om je camera mee te nemen, want dit wordt echt heel speciaal!

Reisroute in het kort

  • Dag 1:  Solano – Walvis spotten
  • Dag 2:  Genieten van de Pacifische Kust
  • Dag 3:  Vertrek

Dag 1: Aankomst in Bahia Solano

  • Vandaag kom je aan in Bahia Solano. Je wordt meegenomen naar je accommodatie waar je de komende nachten zult verblijven. In de avond staat al meteen een prachtige tour op het programma. We gaan walvissen spotten in de Pacific Coast. Een zeer unieke ervaring. Hopelijk zullen er vele ontmoetingen volgen met deze prachtige dieren. Geniet en laat de prachtige omgeving je betoveren!

Dag 2: Walvissen spotten

  • Na een lekker ontbijt, ga je voor de tweede keer walvissen spotten. Vandaag is opnieuw het doel om deze prachtige wezens in hun eigen habitat te aanschouwen. Dit is een ervaring om nooit te vergeten. Sta versteld van deze enorme zoogdieren. Camera in de aanslag!
  • Na deze mooie ervaring is er genoeg tijd om te ontspannen op het strand. Vergeet niet om een verfrissende duik te nemen in de zee.

Dag 3: Vertrek

  • De tijd is aangebroken om dit mooie gebied in Colombia te verlaten.
  • Na een lekker ontbijtje ga je naar de luchthaven van Bogotá. Vanaf het vliegveld van Bogotá vlieg je naar je volgende bestemming of terug naar huis. Hopelijk heb je ervaringen opgedaan om nooit meer te vergeten. Wanneer je nog heerlijk verder gaat reizen door Colombia, GENIET met volle teugen!