Rio Claro Tour- 2 dagen

Deze tour combineert Medellin’s rijke geschiedenis met spannende outdoor activiteiten in het fascinerende landschap van de oostelijke Andes. Een unieke vierdaagse tour!
Rio Claro Tour - 2 dagen

Rio Claro Tour - 2 dagen

Welkom in Rio Claro; laat je verrassen door dit bijzondere gebied in de Andes

Deze tweedaagse tour heeft een perfecte combinatie van cultuur, geschiedenis en outdoor activiteiten. Dit alles in het fascinerende landschap van de bergen van de oostelijke Andes.

Het huis van Pablo Escobar, overnachten in een fantastische eco-lodge in de natuur van Rio Claro, hiken, ziplinen en genieten van kristalhelder water in een weelderig tropisch regenwoud.

Je kunt een gevarieerde, bijzondere en spannende vierdaagse tour verwachten die je zintuigen blijvend zullen prikkelen!

Dag 1: Hacienda Napoles & natural pools

  • Vroeg in de ochtend verlaat je Medellin om kennis te gaan maken met de weelderige groene valleien van de Eastern Highlands van Antioquia. In de ochtend ga je je verdiepen in de bizarre wereld van Hacienda Napoles. In deze plaats vind je het huis van de beroemde drugshandelaar Pablo Escobar. Tegenwoordig is het één van de grootste pretparken in het land. In de avond kun je genieten van de ongerepte wateren en natural pools van het natuurgebied Rio Claro.

Dag 2: Hiken en ziplining in het Rio Claro natuurreservaat

  • Op dag 2 ga je op verkenning in de natuurlijke grotten van Rio Claro. Je gaat hiken door de grotten en de prachtige gebieden van de Andes. Dit alles doe je uiteraard met een ervaren gids. Geniet van de mooie canyons rondom Rio Claro. Daarna heb je nog genoeg tijd om lekker te ontspannen op de prachtige stranden van Rio Claro. In de middag zul je nog de nodige spanning gaan ervaren met een ziplining activiteit over de rivier. In de avond keer je terug naar Medellin.