Je eigen persoonlijke roots reis

Home Je eigen persoonlijke roots reis

Het is mogelijk om met exploring Colombia nu je eigen persoonlijke roots reis samen te stellen.

Ben jij als baby of Peuter geadopteerd uit Colombia en wil je heel graag weten waar jouw roots vandaan komen? Voelt het voor jou ook nog steeds als losse puzzelstukjes die je graag zou willen oplossen?De ervaring leert dat er altijd veel onduidelijkheden en vragen zijn en wij helpen je hier graag bij.

Een roots reis is heel erg persoonlijk en kan daarom helemaal op maat gemaakt worden. Je kan dan denken aan het bezoeken van het ziekenhuis, kindertehuis , de geboortestreek en voor zover mogelijk ook je biologische familie ontmoeten. Het zal vooral heel erg spannend en bijzonder zijn maar dit kan ook heel ingrijpend zijn. Je kan voor vervelende verrassingen komen te staan, daardoor is het fijn dat Exploring Colombia het praktische gedeelte op zich neemt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heb jij interesse in een roots reis via Exploring Colombia of wil je eerst meer informatie neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in en dan komen wij er zo snel mogelijk bij jou op terug.


Meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.