Referenties

Home Referenties

Referenties & ervaringen

Naam: fam. Cooreman

Samen met mijn ouders heb ik een bijzondere reis gemaakt door Colombia. We waren allen bijzonder tevreden, want de reis is heel goed verlopen.
De Hacienda Buenavista in Quimbaya (Koffiegebied) vonden mijn ouders erg mooi! De eigenaars zijn een Nederlands/Schots koppel. Het restaurant was bijzonder goed.
De Ecohabs en Sierra y Mar waren twee accommodaties in Tayrona Park waar we een aantal nachten hebben doorgebracht. Over beide zeer tevreden.

banner-ecohabs-colombia

Naam: F. Pol

De vijftig gepasseerd en nog nooit buiten Europa vakantie gevierd. Dan is Colombia wel even een dingetje! Het was erg spannend, maar wat heb ik genoten van dit land en de behulpzaamheid. Geen woord Spaans kunnen spreken en toch wordt er van alle kanten geprobeerd je uitleg te geven. Wat heb ik warme gevoelens over gehouden aan dit fijne land!

Rio don Diego vond ik geweldig. De rust en de onaangetaste natuur zie ik nog voor me! Ik voel het koude water en ruik de schone lucht als ik terugdenk aan deze ervaring. Dol op aapjes, wat heb ik ze veel gezien! In mijn eentje wandelen over de stranden… Ik heb echt heimwee!

Vergeet alle negatieve verhalen over Colombia en ga gewoon eens met eigen ogen dit bijzondere land bekijken. Echt, het gaat je het tegendeel bewijzen! Colombia heeft mijn hart gestolen.

tayrona-park-frouktje

Naam: Koen en Marijke

Colombia: een land van prachtige tegenstellingen! Authentieke culturen, lieve mensen, pure steden, sprookjesachtige baaien, ongerepte natuur en zo kunnen we echt nog uren doorgaan. Dit land is hét geheim van Zuid-Amerika. Viva Colombiaaaa 🙂

Naam: José

Dank voor de fantastische tips die we hebben gekregen. Allen zijn 100% waar gemaakt! Vooral de koffieregio was fantastisch. Nog mooier dan we op voorhand dachten. Een groenere omgeving hebben we nog nooit gezien en zullen we misschien ook wel nooit meer gaan zien. Overnachten in de boomhut, stond op onze bucketlist, was helemaal het einde! Afgestreept; YEEEEH! Exploring Colombia, onze grote dank voor deze heerlijke ervaring!

Naam: S. de Wolf

Colombia swingt echt de pan uit! Echt iedereen kan dansen! Fantastisch om dat te zien en te ervaren! Helaas stond ik zelf als een houten klaas mee te doen, maar wat een gezellige feestjes kun je hebben in Colombia. Lekker onbezorgd swingen.. Daar kunnen wij wat van leren. Heerlijk!  

Naam: Frederike

Wij hebben het heerlijk gehad! Sierra y Mar, wat een mooie cabanas en Edison is een geweldige gastheer! Fantastisch dat je maaltijden kunt afnemen bij Edison, want ze zijn fantastisch lekker! Scheelt bovendien boodschappen doen 🙂

sierra y mar cabins